Restaurants – Ijsjes zaken

Retranchement

De Parlevinker

In het hart van het Zeeuwse Retranchement, nabij de kiosk en d’Ouwe Schoole, is het terras van de Parlevinker te vinden. De stoelen en tafels zijn omring met vrolijke zomerbloemen. Dit terras biedt u een prima start van de dag of een moment om te rusten als u één van de mooie fietstochten door de streek maakt.

Strandpaviljoen De Zeemeeuw

Het strandpaviljoen bevindt zich op het prachtige strand van Retranchement vlakbij de badplaats Cadzand. De Zeemeeuw ligt in het unieke natuurgebied het Zwin. Voor een breed aanbod van vis- en vleesgerechten kunt u bij de Zeemeeuw terecht. Lunchen en/of dineren in een gemoedelijke en gastvrije setting bij het eerste strandpaviljoen van de Nederlandse kust.

Ambachterij Touch

Bij Ambachterij Touch op de brug in retranchement kunt u terecht voor een heerlijk portie friet. Met een mooi terras is dit de perfecte plek om een heerlijk frietje te gaan eten.

Restaurant Grenzeloos

De grill-rotisserie is te vinden in een oude loods langs de weg in het pittoreske Retranchement. De grill waarop het vlees en de vis worden bereid, staat centraal in ons restaurant. Niet alleen het vuur bepaalt de sfeer, ook het knusse interieur met zijn eigenzinnige look.

Restaurant The Bliss

Bij The Bliss Kitchen & Deli worden de ingrediënten zorgvuldig geselecteerd: voornamelijk biologische en lokale waar mogelijk. Geen bewerkte voedingsmiddelen, kunstmatige toevoegingen of enige vorm van antibiotica komen ooit onze keuken binnen – we behandelen ons lichaam en onze planeet met respect.

Cadzand-Bad

Moio Beach

Een verfrissend drankje zodra de temperaturen oplopen, een goed glas wijn als de zon langzaam in zee zakt of een kop warme chocolademelk als de wind door je haren giert. Er is altijd wel een reden om bij ons binnen te stappen. Bovendien zit je heerlijk, met een aangenaam uitzicht op de zee, het strand en de duinen.

Strand Ruig

Niet alleen voor een verfrissend drankje of een kop koffie bent hier aan het juiste adres, onze koks maken ook heerlijke gerechten voor u klaar. En of je nu binnen of buiten zit, je hebt altijd een prachtig uitzicht op het strand. 

Dok 14

Genieten van het strand en de goudzachte kleur van het zand bij stranpaviljoen DOK14. Samen heerlijk eten en drinken. Het paviljoen vindt u bij duinovergang 14 in Cadzand-Bad.

Restaurant Dell’arte

Ontdek het aangename restaurant Dell’arte in het gezellige dorpje Cadzand. Het restaurant is gevestigd een prachtig karakteristiek pand uit 1878 en functioneerde tot voor kort gewoon als woning. Sterker nog, het is het ouderlijk huis van eigenaar Robbert.

Restaurant AIRrepublic

AIRrepublic is een laagdrempelige brasserie van Sergio Herman in de jachthaven van Cadzand. Het is gevestigd in een superstrak paviljoen met uitzicht op de zee en de haven.

Restaurant ‘Il Gabbiano’

‘Il Gabbiano’ te Cadzand-Bad, Al jaren een begrip in Cadzand met de huisgemaakte pizza’s. Naast een gevarieerd aanbod aan pizza’s kunt u ook terecht voor pasta’s met verschillende huisgemaakte bereidingswijzen. Voor vis- en/of vleesliefhebbers zijn er meer dan voldoende vis- en vleesgerechten met diverse sauzen.

Frituur Van De Luijster

Bij frituur Van De Luijster kunt u het hele jaar door terecht voor een lekker portie friet diversen snacks. De frituur is prachtig gelegen onderaan de duinen van Cadzand-Bad.

Ijssalon La Spezia

Gezellige pizzeria en ijssalon gelegen aan de gezellige boulevard van Cadzand-Bad.